Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΡΧΙΣΕ Η ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ: Τον Οκτώβριο οι πρώτες εκλογές της «Συμμαχίας»

 

 

Feed: Ο Παναθηναϊκάρας
Posted on: Thursday, September 06, 2012 11:59 AM
Author: Nick K
Subject: ΑΡΧΙΣΕ Η ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ: Τον Οκτώβριο οι πρώτες εκλογές της «Συμμαχίας»

 


Του ΚΩΣΤΑ ΓΟΥΛΗ

Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που «τρέχει» μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου πήγε πίσω κατά ένα μήνα τη διεξαγωγή των πρώτων εκλογών στην «Παναθηναϊκή Συμμαχία». 


Ο Γιάννης Αλαφούζος είχε ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό πως το φθινώπορο θα γίνουν οι αρχαιρεσίες στο «Σωματείο» και στις αρχές Οκτωβρίου, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ΑΜΚ, τα μέλη της «Συμμαχίας» θα βάλουν μπροστά για την εκλογική διαδικασία.

Ο «Mr. ΣΚΑΪ» μελετά ήδη τον τρόπο με τον οποίο θα γίνουν οι αρχαιρεσίες, με τη διαδικασία να περιλαμβάνει ένα μικτό σύστημα.

Ο κύριος όγκος των μελών της «Συμμαχίας» (που έχουν καταβάλει μίνιμουμ 175 ευρώ κι έχουν δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι) θα ψηφίσει σε κάλπες σε όλη την Ελλάδα, αφού ο Αλαφούζος θέλει η διαδικασία να περιλαμβάνει απόλυτη διαφάνεια.

Επειδή ωστόσο το να στηθούν κάλπες ανά τη χώρα δεν είναι πολύ εύκολο πράγμα, είναι πιθανό να ζητηθεί η συνδρομή και των κατά τόπους συνδέσμων του Παναθηναϊκού, προκειμένου να ψηφίσουν και τα εκτός λεκανοπεδίου μέλη του «Σωματείου».

Για τα εκτός Ελλάδος μέλη θα δοθεί η ευκαιρία να ψηφίσουν μέσω Ιντερνετ μέσω μίας απόλυτα διαφανούς διαδικασίας. Ο Αλαφούζος αναμένεται (όπως είχε πει στο παρελθόν) να βάλει υποψηφιότητα, ενώ στις εκλογές θα ψηφίσουν και τα μέλη των συνδέσμων που κατέβαλλαν μόλις 20 ευρώ, με αναλογία ένας στους οκτώ.

«Θέμα» με το ΟΑΚΑ

Την ώρα που στην ΠΑΕ ήταν χθες καθησυχαστικοί για τις φθορές που παρουσιάστηκαν σε ορισμένα σημεία του χλοοτάπητα του ΟΑΚΑ από τη συναυλία των Red Hot Chili Peppers, προέκυπτε άλλο πρόβλημα με το πότε και πού θα γίνει η αναμέτρηση με τον Ατρόμητο λόγω της συναυλίας του Φοίβου στις 24 του μήνα. Ο Παναθηναϊκός θα κάνει αίτημα να παίξει την Κυριακή 23/9 στις 3 μ.μ. (για να παραλάβουν μετά το γήπεδο οι διοργανωτές της συναυλίας) ή την Τετάρτη 26/9. Μέχρι αύριο, μετά τις σχετικές αλληλογραφίες, οι «πράσινοι» θα αποφασίσουν τι θα εισηγηθούν στη λίγκα, η οποία όμως (επειδή ο Παναθηναϊκός δεν έχει ορίσει δεύτερη έδρα) έχει τον τελευταίο λόγο...

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
«Η εποχή ανοχής τελείωσε»

Πυρ ομαδόν κατά του Σάββα Θεοδωρίδη εξαπέλυσε χθες ο β' αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού Βασίλης Κωνσταντίνου για τις πρόσφατες δηλώσεις του περί προσπάθειας του Παναθηναϊκού να επηρεάσει με τις διαμαρτυρίες του τους διαιτητές για τα επόμενα ματς.

«Χρειάζεται πολύ θράσος για να σχολιάζει τις θέσεις του Παναθηναϊκού για τη διαιτησία ο άνθρωπος που επέστρεψε πέρσι στον Ολυμπιακό με μοναδική αρμοδιότητα να λασπολογεί, να συκοφαντεί και να τρομοκρατεί διαιτητές και θεσμικά όργανα με προφανή στόχο να προκαταλάβει και να επηρεάσει αποφάσεις. Η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει και φωνή και πυγμή και δεν πρόκειται να σιωπήσει. Θα τοποθετείται και θα παρεμβαίνει όποτε το κρίνει σκόπιμο είτε αυτό αρέσει σε κάποιους είτε όχι. Η εποχή της ανοχής τελείωσε».

ΠΑΤΕΡΑΣ
«Εφερα μόνο τον Ησαΐα»

Οι μισθοί των στελεχών της ΠΑΕ τα προηγούμενα χρόνια, που ήρθαν στο φως εσχάτως μέσω του ενημερωτικού δελτίου της ΑΜΚ, συζητήθηκαν πολύ, ενώ υπήρξαν και δημοσιεύματα με αιχμές για τις περιόδους διοίκησης του Νικόλα Πατέρα. Ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού δεν έκρυβε χθες την ενόχλησή του, αφήνοντας να διαρρεύσει μέσω συνεργατών του πως «πλην του Στέφανου Ησαΐα, κανέναν άλλον δεν πρότεινε ούτε έφερε στον Παναθηναϊκό. Ολοι οι αναφερόμενοι είχαν προσληφθεί ως στελέχη της ΠΑΕ και υπάγονταν στις επιλογές του τότε μεγαλομετόχου της». Σε ό,τι αφορά το ποσό που αναφέρεται στην περίοδο 1/10 έως 31/12/2010 ως μισθός του Κώστα Αντωνίου, αυτό που λεγόταν ήταν πως ήταν υψηλό λόγω της αποζημίωσης από την πρώτη θητεία του, την οποία δεν είχε παραλάβει. Τέλος, τονιζόταν πως, με το που επέστρεψε στην προεδρία του Παναθηναϊκού τον Σεπτέμβριο του 2010 ο Πατέρας, είχε εισηγηθεί την πρόσληψη του Αντωνίου με τα μισά λεφτά.

ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ
«Θέλω να μείνω στον ΠΑΟ»

Τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Παναθηναϊκό και την Ελλάδα μετέφερε ο Κώστας Μπαρμπαρούσης σε συνέντευξη που παραχώρησε χθες στην ιστοσελίδα stuff.co.nz, τονίζοντας πως θέλει να μείνει και μετά τη λήξη του δανεισμού του στο «τριφύλλι».

«Ο Παναθηναϊκός είναι ένα φανταστικό κλαμπ με πολύ μεγάλη ιστορία. Αγωνίζομαι εδώ ως δανεικός για έναν χρόνο και η ομάδα έχει οψιόν αγοράς. Εγώ φυσικά και θα θέλω να παραμείνω στον Παναθηναϊκό μετά το τέλος της σεζόν και αν πάω καλά, πιστεύω ότι αυτό θα γίνει» δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε: «Εχω πολλούς συγγενείς στη χώρα, απ' την πλευρά του πατέρα μου. Είχα την ευκαιρία να δω πολλούς απ' αυτούς στο Αγρίνιο, μια πόλη που απέχει τέσσερις ώρες απ' την Αθήνα».

Πηγή: http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10534&subid=2&pubid=129143107

 


Προβολή άρθρου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου