Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Παναθηναϊκός - ΝΕΑ από διάφορες σελίδες: ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ

 

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ


ΨΑΧΝΕΙ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΣΕ "ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ" ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ!!!

Posted: 05 Sep 2012 01:03 AM PDT



Ο Γιάννης Αλαφούζος θα έχει επαφές με φίλους του επιχειρηματίες ώστε να συγκεντρώσει περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ για να καλυφθεί το ποσό της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας" στην ΑΜΚ της ΠΑΕ.

Τις δικές του κινήσεις ενόψει της ΑΜΚ της πράσινης ΠΑΕ κάνει ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο ιδρυτής της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας" αναζητά περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ για το Σωματείο ώστε να καλυφθεί το ποσοστό του στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Συγκεκριμένα, η "Παναθηναϊκή Συμμαχία θα πρέπει να βάλει 3.100.000 ευρώ.

Για αυτό το λόγο ο Γιάννης Αλαφούζος έχει επαφές με φίλους του επιχειρηματίες ώστε να μαζέψει τα συγκεκριμένα χρήματα. Πάντως, από την πλευρά του επιχειρηματία υπάρχει αισιοδοξία πως θα συγκεντρωθούν ακόμα περισσότερα χρήματα.

Αυτό που μου αρέσει είναι η αισιοδοξία του Αλαφούζου δεν χάνεται ποτέ!!! Έτσι και με τα μέλη ,σαράντα χιλιάδες περίμενε ,οκτώ χιλιάδες γράφτηκαν ,αλλά δηλώνει αισιόδοξος!!!!

Να υπενθυμίσουμε ένα δημοσίευμα στις 6 Ιουλίου:

O Γιάννης Αλαφούζος είχε ραντεβού με γνωστούς Παναθηναϊκού οι οποίοι προτίθενται να προσφέρουν από 50.000 ευρώ έκαστος στην "Παναθηναϊκή Συμμαχία".

Το βράδυ της Πέμπτης ο Γιάννης Αλαφούζος είχε μία ακόμα επαφή για την οικονομική ενίσχυση στην προσπάθεια που κάνει για τον Παναθηναϊκό.

Ο γνωστός επιχειρηματίας συναντήθηκε στο σπίτι του μέλους του Δ.Σ. κ. Κώστα Κροκιδά μαζί με άλλους επιφανείς οικονομικά Παναθηναϊκούς. Συνολικά περίπου 20 ενδιαφερόμενοι παρευρέθηκαν στη συνάντηση και είχαν θετική ανταπόκριση σε όσα τους είπε ο Γιάννης Αλαφούζος.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις όλοι τους σκοπεύουν να συνδράμουν στη νέα προσπάθεια δίνοντας ένα ποσό κοντά στις 50.000 ευρώ έκαστος.



Οι συναντήσεις μάλλον γίνονται κάθε 6 του μήνα ,πάντως αυτή τη φορά είμαι αισιόδοξος και εγώ......αν πάει με την κατάσταση μισθοδοσίας της ΠΑΕ.....είναι σίγουρα πως οι επιχειρηματίες θα συνδράμουν για να μην παραμείνουν τα στελέχη με αυτούς τους "μισθούς πείνας"!!!

ΥΓ. Το ένα εκατομμύριο το μαζεύει η ΠΑΕ ακόμα και αν προχωρήσει σε μια μείωση τουλάχιστον της τάξης του 30% σε όλους τους υψηλόμισθους!!!



Η ΓΗΠΕΛ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ!!!

Posted: 05 Sep 2012 12:54 AM PDT



Αισιοδοξία υπάρχει, χρόνος όμως, όχι μπόλικος. Κάπως έτσι συνοψίζονται οι σκέψεις των ανθρώπων του Παναθηναϊκού αναφορικά με το γήπεδο στο Βοτανικό.

Όπως φαίνεται και από τη σύμβασης μεταβίβασης των μετοχών, ο Γιάννης Αλαφούζος διατηρεί τη ΓΗΠΕΛ, δείχνοντας πως πιστεύει πως ο Παναθηναϊκός –σε βάθος χρόνου- μπορεί να αποκτήσει το δικό του σπίτι.

Η ΓΗΠΕΛ λοιπόν, διατηρείται στην Παναθηναϊκή Συμμαχία, ενώ αν τελικά δεν προχωρήσει η υπόθεση κατασκευής γηπέδου, υπάρχει προφορική διαβεβαίωση του Γιάννη Βαρδινογιάννη ότι θα πληρώσει το κόστος της ρήτρας που φτάνει τα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Πάντως, ο Γιάννης Αλαφούζος έχει συχνά-πυκνά επαφή με τον δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, εξετάζοντας το σενάριο να καταφέρει ο Δήμος να αντλήσει τα απαραίτητα για την κατασκευή του γηπέδου κεφάλαια. Φυσικά, επειδή μιλάμε για ένα ποσό γύρω στα 50 εκατομμύρια, στις μέρες μας δεν μπορεί να είναι κάποιος ιδιαίτερα αισιόδοξος ότι θα υπάρξει γρήγορα λύση.

Για αυτό μέχρι να προχωρήσει η «Διπλή Ανάπλαση», οι «πράσινοι» βλέπουν Λεωφόρο με στόχο νωρίτερα τον Ιανουάριο να έχουν φύγει από το αφιλόξενο ΟΑΚΑ. Το κατά πόσο μια τέτοια μετακόμιση μπορεί να πραγματοποιηθεί εντός της τρέχουσας σεζόν θα φανεί από μελέτη που «τρέχει» ήδη.

Βέβαια σε συνέντευξη εφ' όλης της ύλης που είχε δώσει ο κύριος Αλαφούζος (σε συνάντηση με όλους τους δημοσιογράφους) στις 5 Ιουλίου έλεγε σχετικά με το θέμα:

Ο Βοτανικός, το "ΟΑΚΑ" και η Λεωφόρος

Ένα από τα βασικά θέματα που καίει και απασχολεί και τον Γιάννη Αλαφούζο είναι το γήπεδο. Για αυτό και ο ισχυρός άνδρας του "Σωματείου" στάθηκε αρκετά στο συγκεκριμένο θέμα λέγοντας πως θα εξαντληθεί κάθε πιθανότητα δημιουργίας του νέου «σπιτιού» του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.

Υποστήριξε όμως πως υπάρχει στο μυαλό του και κι ένα εναλλακτικό πλάνο με την δημιουργίας της «Πράσινης Πολιτείας» στο ΟΑΚΑ, ενός πλάνου που είχε εμπνευστεί ο Ανδρέας Βγενόπουλος. Όχι στο νυν ποδοσφαιρικό γήπεδο, αλλά σε ένα άλλο χώρο (π.χ. στο ποδηλατοδρόμιο), στο οποίο θα μπορούσε να "σηκωθεί" ένα νέο γήπεδο.

Για το δεύτερο πλάνο μάλιστα υποστήριξε πως λόγω των «ανοιγμάτων» και των οφειλών που υπάρχουν στο ΟΑΚΑ από το κράτος (περίπου 10-11 εκατ. ευρώ), θα μπορούσε να προστεθεί στο «πακέτο» και η κάλυψη της λειτουργίας των εξόδων, ενός άλλου γηπέδου, όπως π.χ. του μπάσκετ.


Στην συζήτηση έγινε λόγος και για το «Απόστολος Νικολαΐδης» με τον Γιάννη Αλαφούζο να κάνει γνωστό ότι ήταν στις αρχικές σκέψεις του, αλλά η περίπτωση του «κόπηκε», λόγω του ότι δεν πληρούσε τα στάνταρ του αντισεισμικού νόμου, ενώ για την ανακατασκευή της χρειάζονταν αρκετά λεφτά.
Το ίδιο ασύμφορη, λόγω περιορισμένων θέσεων, θα ήταν και η οποιαδήποτε σκέψη για μικρή επέκταση των κερκίδων της Λεωφόρου. .


Βέβαια στο μυαλό του Γιάννη Αλαφούζο υπάρχει μια ξεχωριστή σκέψη για το ιδεατό γήπεδο για τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι αυτό θα ήταν ένα γήπεδο χωρητικότητας 50-60.000 θέσεων, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των μελών, ενώ υπογράμμισε πως πλέον η κατασκευή ενός γηπέδου λόγω κρίσης θα είναι πολύ-πολύ μικρότερη.


ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ.......ΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΙΣΧΥΕΙ?....ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ,ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ,ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ!!!!

Από εκεί και πέρα τον Σεπτέμβριο είναι προγραμματισμένο να γίνουν και οι πρώτες εκλογές στην «Παναθηναϊκή Συμμαχία» για την ανάδειξη της νέας διοίκησης.
Η νέα διοίκηση στη συνέχεια θα αναδείξει τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το ΔΣ της ΠΑΕ ενώ η θητεία της θα είναι τριετής.

Λογικό δεν θα ήταν για μια τέτοια απόφαση να αποφασίσει το σύνολο των μελών της Παναθηναϊκής Συμμαχίας???


ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΣΑΡΔΑΝΑΠΑΛΟΙ!!!

Posted: 04 Sep 2012 05:21 PM PDT



O Γόντικας είχε παραιτηθεί φοβούμενος τις ευθύνες που θα έπρεπε να αναλάβει μετά από την απειλή του Βγενόπουλου πως θα «κυνηγήσει» όλες τις διοικήσεις του Παναθηναϊκού (στα χρόνια που συμμετείχε ως μέτοχος) για κακοδιαχείριση!!!!


Τότε όλοι οι «πράσινοι» δημοσιογράφοι έγραφαν πως ο Γόντικας παρότι παραιτημένος ,ήταν κάθε μέρα στα γραφεία για να διευκολύνει την ομάδα!!! Μάλιστα του έπλεκαν το εγκώμιο λόγω της αφοσίωσης του , που κανείς άλλος υπάλληλος δεν επέδειξε ΠΟΤΕ στο παρελθόν!!!!


Έγραφα τότε………Ξημεροβραδιάζεται στα γραφεία της ΠΑΕ ο παραιτημένος ο Γόντικας !!!Είναι εκεί να βοηθήσει τους υπαλλήλους να μην κάνουν λάθη σαν και αυτά που…… έκανε ο ίδιος!!! Εξετάζει λένε διάφορες προτάσεις σχετικά με το μέλλον του αλλά στο μυαλό του υπάρχει πάντα ο Παναθηναϊκός μιας και απολαμβάνει της εκτίμησης όλων των μετόχων και των επιφανών φίλων της ομάδας. Τι να πεις… εδώ κάποιοι εκτιμούν ακόμα τον Γιώργο τον Παπανδρέου!!!

Η συνέχεια
εδώ


Και ρωτάω εγώ ρε μάγκες ,που αλλού θα βρει ο Γόντικας μισθό Προέδρου Δημοκρατίας??? Που στο διάολο θα βρει επιχείρηση να βουλιάζει μέσα στα χρέη και να είναι ο μοναδικός γλάστρα-πρόεδρος που παίρνει και αύξηση???


Μα είναι δυνατόν με όλα αυτά τα νούμερα που διαβάσαμε εχτές που παίρνουν οι συγκεκριμένοι κύριοι ,να απορούμε γιατί δεν έχει τελεσφορήσει καμιά πρόταση επενδυτή????

Περίμενε κανείς ,να τους στρώσουν χαλί σκεπτόμενοι το καλό της ομάδας και όχι της τσέπης τους???


Και μην αρχίσετε οι γνωστοί ξερόλες και τιμητές των καρεκλοκένταυρων τις παπαριές περί Τσάκα και άφαντους Πρίγκιπες ,γιατί ήρθε και η Arboris μια βόλτα ,και η Axiom ,και ο Μαυροκουκουλάκης ,και κάποιος που θα εμφάνιζε ο Αντωνιάδης αλλά δεν τον μάθαμε ποτέ και άλλες 2-3 περιπτώσεις ακόμα ,που γνωρίζω πως σταμάτησαν στο γραφείο του Βαρδή παρότι ήταν σοβαρότατες!!!!!


Όποιος από εσάς που με διαβάζει έχει δουλέψει σε επιχείρηση με «τρελές» αμοιβές ,ας έρθει στη θέση του Γόντικα……. και να πει με το χέρι στη καρδιά ,αν θα διευκόλυνε την αποπομπή του και την απώλεια ενός τέτοιου μυθικού ετήσιου εισοδήματος!!! ΟΧΙ ΜΑΓΚΕΣ ΜΟΥ ,θα φτάνατε στα άκρα για να κρατήσετε τη χρυσοποίκιλτη φορεσιά του Προέδρου!!!


Θα χαραμίζατε και 5 μηνιάτικα για να πετύχετε την απαξίωση του «νέου» φερόμενου επενδυτή!!! Θα χρησιμοποιούσατε κάθε γνωριμία ,κάθε επαφή για να αποτρέψετε μια τέτοια προοπτική ,αδιαφορώντας για την ομάδα και τα 2 εκατομμύρια φιλάθλων που αιμορραγούν ψυχικά να βλέπουν τον Παναθηναϊκό να αργοπεθαίνει!!!


Θα συμμαχούσατε ακόμα και με τον εχθρό αν σας εξασφάλιζε τη θέση σας!!! Είναι τυχαίο πως ορισμένοι είναι «υπάλληλοι» παντός καιρού και κλίματος???

Είναι σαν να εναλλάσσονται στην κυβέρνηση μιας χώρας, 3 διαφορετικά κόμματα, με διαφορετική ιδεολογία και ο Πρωθυπουργός με τις αντίστοιχες αρμοδιότητες και αμοιβές να είναι πάντα ο ίδιος και ακλόνητος!!!


Το αστείο είναι αδέρφια πως σήμερα πληρώνουμε τον Παναθηναϊκό ,με την ελπίδα να αποκτήσει έναν καλό ποδοσφαιριστή να χαρούμε στο γήπεδο………. Και τα λεφτά μας πάνε στους κηφήνες!!! Καλά κύριε Αλαφούζο με τι μούτρα θα ζητάς λεφτά από τους οπαδούς αν συνεχίσουν αυτές οι μισθοδοσίες???

Λίγη τσίπα δεν είχατε ΡΕ ΑΜΕΤΟΧΟΙ να πάτε ομαδικώς να φουντάρετε στον ωκεανό ,να σας φάνε οι «γαύροι» με ένα από τα πλοία σας???? Σας έλειπε το πετρέλαιο??? Ε αυτό να το πληρώσουμε το γαμημένο…… που παρουσιαστήκατε ως Εγγυητές και Αμπραάμοβιτς!!! Λίγη ΝΤΡΟΠΗ ρε σαρδανάπαλοι!!!


Ο κόσμος ζει ρε νούμερα με 370 ευρώ ταμείο ανεργίας ,με 550 ευρώ μισθό και με 400 ευρώ σύνταξη και ζητάτε λεφτά να παίρνει 325.000 ευρώ το χρόνο ο Γόντικας?430.000 ευρώ ο Αντωνίου?140.000 ευρώ ο Ησαίας? 270.000 ευρώ ο Βουτσαράς???


ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΡΕ ΛΟΡΔΟΙ??? ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΡΕΝΙΕ ΤΟΥ ΜΟΝΑΚΟ ΕΙΣΤΕ??? ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΑΜΠΝΤΑΛΑ???


Πάρε μια σκούπα Αλαφούζε μέσα στην ΠΑΕ και καθάρισε την ομάδα από τους καρεκλοκένταυρους με τα χρυσά συμβόλαια….. είναι πρόκληση ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ? ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ???


Με την ανεργία που υπάρχει θα βρείτε στελέχη ικανότατα να καλύψουν τις θέσεις με το 1/10 αυτών που πληρώνεται σήμερα….. τι στο διάολο σε ροζ βίντεο τους είχαν καταγεγραμμένους και τους «κρατάγανε»?


Έτσι και βγουν στη φόρα οι αμοιβές για τις εργασίες της Παναθηναϊκής Συμμαχίας και είναι στο ίδιο επίπεδο με αυτές της ΠΑΕ κύριε Αλαφούζο ,θα κλάψει κάθε Χριστιανός που σας έδωσε το ευρώ του…… θα αρχίζει ο counter που έχει κολλήσει 2 βδομάδες ,να μετράει ανάποδα ,μέχρι να μείνουνε αυτοί οι 100 που ζούνε από τον Παναθηναϊκό και δεν ζούνε για τον Παναθηναϊκό!!!!


Το θέμα αυτό δεν τελειώνει εδώ..... μέχρι να γίνουν επίσημες ανακοινώσεις για μισθούς σε επίπεδα Ελλάδας 2012 κάθε μέρα θα ακούτε μπινελίκια....μέχρι να σας κυνηγήσει ο κόσμος που από τα προσωπικά προβλήματα του ,σας έχει αφήσει και αλωνίζεται ,σας έχει αφήσει και ρουφάτε το αίμα της ομάδας με μπουρί ρε ΚΗΦΗΝΕΣ!!!! Αλαφούζο ή θα βάλεις τάξη ή θα πάρει και σένα η μπάλα!!!


ΥΓ1. Άντε να σας δω την επόμενη φορά που θα δώσει ο κόσμος 20 ευρώ εισιτήριο και θα δει το θέαμα που βλέπει 3 χρόνια τώρα.............θα έχει ενδιαφέρον



Αντιστασιακός Παναθηναϊκός



ΦΕΡΕΙΡΑ: "ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ"

Posted: 04 Sep 2012 01:21 PM PDT



Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του στην προπόνηση της Τρίτης υποστήριξε πως τώρα πρέπει να δείξουν όλοι το καλύτερο τους πρόσωπο και να δουλέψουν σκληρά.

Να τα δώσουν όλα και να δουλέψουν ακόμα καλύτερα τώρα παρά το γεγονός ότι έχουν μείνει λίγοι απαίτησε από τους ποδοσφαιριστές του ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στην προπόνηση της Τρίτης.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Πορτογάλος τεχνικός είναι για ευκαιρία για όσους βρίσκονται στην Παιανία να βελτιώσουν την εικόνα τους και να δηλώσουν παρών.

Όπως τόνισε άλλωστε δεν περισσεύει κανείς. Χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος είπε μεταξύ άλλων:

«Αυτή τη στιγμή είμαστε λίγοι, κάτι που σημαίνει ότι σάς υπολογίζω όλους. Θέλω να δουλέψετε πολύ και να δείξετε το καλύτερό σας πρόσωπο στις προπονήσεις, ώστε αφενός να βελτιώσουμε την εικόνα μας στα επόμενα παιχνίδια, αφετέρου να βοηθήσουμε τους παίκτες που θα μπουν σιγά σιγά στις προπονήσεις, να αφομοιώσουν πιο εύκολα και γρήγορα αυτά που προσπαθούμε να εφαρμόσουμε. Να θυμάστε ότι στον Παναθηναϊκό και στα πλάνα μου δεν περισσεύει κανείς».




ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!!!!

Posted: 04 Sep 2012 01:12 PM PDT



Πάρα πολλά ήταν τα χρήματα που ξόδεψε ο Παναθηναϊκός για τα κορυφαία διοικητικά στελέχη του τις σεζόν 2009-2010 και 2010-2011. Πιο υψηλόμισθοι της πράσινης ΠΑΕ ήταν οι Κώστας Αντωνίου, Δημήτρης Γόντικας και Φάνης Βουτσαράς.


Εδώ και μερικές ημέρες έχει δοθεί στη δημοσιότητα το ενημερωτικό φυλλάδιο που εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την επικείμενη Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου. Το έγγραφο είναι διαθέσιμο σε ηλεκτρονική μορφή σε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ, αλλά και στο σάιτ της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Ψάχνοντας το ενημερωτικό δελτίο, συναντά κανείς ενδιαφέροντα στοιχεία για διάφορες δραστηριότητες της ΠΑΕ και κυρίως τα οικονομικά δεδομένα της.

Ένα από αυτά είναι τα χρήματα που δαπάνησε ο Παναθηναϊκός τις προηγούμενες εταιρικές χρήσεις για την πληρωμή των κορυφαίων διοικητικών στελεχών της.

Μεγάλα ποσά

Στην εταιρική χρήση 2009-2010, ο Παναθηναϊκός δαπάνησε για τα κορυφαία διοικητικά στελέχη του το ποσό του 1.583 εκατομμυρίων ευρώ...

Οι πλέον υψηλόμισθοι είναι ο διευθυντής ποδοσφαίρου Κώστας Αντωνίου με 321.677 ευρώ και ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Φάνης Βουτσαράς με 270.712 ευρώ. Έπεται ο εμπορικός διευθυντής Αντρέας Μπέκιος, ο οποίος πληρώθηκε 195.770 ευρώ.

Σίγουρα δεν έμειναν παραπονεμένοι ο Δημήτρης Σκιάνης, ο οποίος ως απλό μέλος του ΔΣ πήρε 145.577 ευρώ, ο διευθυντής επικοινωνίας Στέφανος Ησαϊας με 139.962 ευρώ και ο οικονομικός διευθυντής Αλέξανδρος Παπαδοσπυριδάκης με 132.880 ευρώ.

Αναλυτικά ο πίνακας για την εταιρική χρήση 2009-2010, όπως παρατίθεται στο ενημερωτικό δελτίο:


Αντώνης Αντωνιάδης 102.759
Τζόνι Βεκρής 76.602
Δημήτρης Σκιάνης 145.577
Φάνης Βουτσαράς 270.712
Κώστας Αντωνίου 321.677
Βαγγέλης Πέτσος 98.999
Αλέξανδρος Παπαδοσπυριδάκης 132.880
Στέφανος Ησαΐας Διευθυντής Επικοινωνίας 139.962
Γιώργος Στάμος Φοροτεχνικός σύμβουλος 62.978
Γιώργος Μπόνος Εσωτερικός ελεγκτής 36.210
Ανδρέας Μπέκιος Εμπορικός διευθυντής 195.770


Στην επόμενη εταιρική χρήση που διαπιστώθηκε η ανάγκη να μειωθεί το μπάτζετ, ο Παναθηναϊκός διέθεσε για τις αμοιβές της υψηλής διοικητικής βαθμίδας του, περίπου 1.180 εκατομμύρια ευρώ.

Αναμφίβολα, το ποσό που ξεχωρίζει είναι οι 430.000 ευρώ που εισέπραξε ο Κώστας Αντωνίου για τους τρεις μήνες που εργάστηκε για την ΠΑΕ. Επίσης, ο Φάνης Βουτσαράς για 5 μήνες δουλειάς, έλαβε 125.000 ευρώ.

Αντίθετα, μεγάλο "ψαλίδι" υπέστη ο Στέφανος Ησαΐας, ο οποίος έλαβε στις 52.499 ευρώ, ενώ σταθεροί παρέμειναν οι Πέτσος, Στάμος και Παπαδοσπυριδάκης.

Αναλυτικά ο πίνακας για την εταιρική χρήση 2010-2011, όπως παρατίθεται στο ενημερωτικό δελτίο:


Δημήτρης Γόντικας 211.767
Τζόνι Βεκρής 19.620
Δημήτρης Σκιάνης 5.146
Φάνης Βουτσαράς 124.526
Κώστας Αντωνίου 429.792
Βαγγέλης Πέτσος 98.999
Αλέξανδρος Παπαδοσπυριδάκης 135.304
Στέφανος Ησαΐας 52.499
Γιώργος Στάμος 64.189
Γιώργος Μπόνος 36.210


* Η εταιρική χρήση αρχίζει την 1η Ιουλίου του έτους και ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου του επόμενου.

ΠΗΓΗ:PrasinaNea




ΣΕΝΑΡΙΟ ΜΕ ΚΟΚΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Posted: 04 Sep 2012 06:32 AM PDT



Ο Σέρχιο Κόκε φέρεται να έχει αυτοπροταθεί στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας.

Δεν κοιτούν μόνο οι ομάδες για ελεύθερους ποδοσφαιριστές, αλλά και οι δεύτεροι ψάχνονται για τις πρώτες...

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Live Sport, στον Παναθηναϊκό αυτοπροτάθηκε ο Σέρχιο Κόκε, ο οποίος προσπαθεί να βρει ένα συμβόλαιο στη χώρα μας. Τις τελευταίες ημέρες το όνομα του "έπαιξε" για τον Άρη και τον Ατρόμητο.

Μάλιστα, όπως διαδίδει ο ίδιος, με 150.000 ετησίως υπογράφει με... κλειστά μάτια, ενώ τονίζει ότι δεν δεσμεύεται με τη Μπακού από το Αζερμπαϊτζάν, όπως έχει κυκλοφορήσει.

Πάντως, θεωρείται εξαιρετικά απίθανο να συγκινηθεί ο Ζεσουάλδο Φερέιρα από μία τέτοια περίπτωση...




ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ!!!

Posted: 04 Sep 2012 05:52 AM PDT



Με 4 στα 5 εχτές......μας τα χάλασε η Ουνιόν Βερολίνου ,αν και αρκετοί φίλοι τα είχατε παίξει συστηματάκι 3,4,5 και πληρωθήκατε!!! Πάμε σήμερα να δώσουμε άλλα 5 ματσάκια από Αγγλία ,όλα τελικό αποτέλεσμα μιας και δεν παίζονται τίποτα άλλο.


Θα σας δώσω 5 για στάνταρ δελτίο και 5 για σύστημα 3,4,5 με μεγαλύτερες αποδόσεις.

ΔΕΛΤΙΟ ΣΤΑΝΤΑΡ

102 ΕΞΕΤΕΡ - ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ 1 (1,80)

106 ΑΚΡΙΓΚΤΟΝ - ΜΟΡΚΑΜ 1 (2,00)

111 ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ - ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΙΝ ΝΤΟΝΣ 2 (1,90)

115 ΣΚΑΝΘΟΡΠ - ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ 2 (2,30)

119 ΜΠΑΡΟΟΥ - ΓΚΡΙΣΜΠΙ 2 (1,90)


ΣΥΣΤΗΜΑ 3,4,5

103 ΠΟΡΤ ΒΕΙΛ - ΤΡΑΝΜΙΡ Χ (3,25)

107 ΚΑΡΛΑΙΛ - ΠΡΕΣΤΟΝ Χ (3,25)

110 ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ - ΓΕΟΒΙΛ Χ (3,30)

112 ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ - ΣΤΙΒΕΝΕΙΤΖ Χ (3,30)

113 ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ - ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ Χ (3,30)

Το δελτίο κοστίζει 4,80 ευρώ.



ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!




ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ!!!!

Posted: 04 Sep 2012 04:08 AM PDT



Στη δημοσιότητα έδωσε σήμερα η Παναθηναϊκή Συμμαχία τα έγγραφα μεταβίβασης-πώλησης των μετοχών της οικογένειας Βαρδινογιάννη!!!!




Για να δείτε το συμβόλαιο πατήστε
εδώ!!!!

Ευχάριστη έκπληξη που θα κουβεντιάσουμε σε λίγο.


ΠΑΡΑΣΧΟΣ: «ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΟ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ»

Posted: 04 Sep 2012 03:27 AM PDT



Ο τεχνικός του… Ολυμπιακού Λιβαδειας, Γιώργος Παράσχος, ακόμα δεν μπορεί να χωνέψει την διαιτησία του Δημητρόπουλου στο ματς της Κυριακής στο Καραϊσκάκη.


Συγκεκριμένα, ο προπονητής του Λεβαδειακού μετά το τέλος του ματς με τον Ολυμπιακό φανερά εκνευρισμένος, αφήνοντας αιχμές για την διαιτησία του Δημητρόπουλου και αποχώρησε χωρίς να δεχτεί ερωτήσεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Παράσχος στην εφημερίδα «Goal»:

«Στη διαιτησία αναφερόμουν, σε τι άλλο; Πώς να παίξεις έτσι; Το πρώτο γκολ ξεκινάει από ανάποδο φάουλ. Ο Τζεμπούρ κάνει φάουλ στον Χοσέμι και ο διαιτητής το δίνει στον Ολυμπιακό και από εκεί ξεκινάει η φάση του 1-0!

Στο 2-0 ο Παπάζογλου κάνει φάουλ στον Κυριακίδη. Και ο Σιόβας έπρεπε να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη στο δεύτερο ημίχρονο», ανέφερε αρχικά ο 60χρονος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Μας αδίκησαν και αυτό είναι που με τρελαίνει! Έπρεπε να είστε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο για να διαπιστώσετε τον εκνευρισμό των παικτών μου για τον διαιτητή.

Με τι κουράγιο να βγούμε στο δεύτερο ημίχρονο; Για να κάνουμε το 2-0… 2-3 στο Καραϊσκάκη; Σκέφτομαι αν πρέπει να κατεβαίνουμε καν σε αυτά τα ματς. Πάντα τα ίδια τόσα χρόνια. Είναι μαρτύριο».


Καταλήγοντας, ο Παράσχος τόνισε: «Εγώ τολμάω να πω ότι αναφέρθηκα στη διαιτησία που μας αδίκησε κατάφωρα. Με αυτά που έχω δει και έχω διαβάσει σήμερα (χθες) και χθες (προχθές), όμως μάλλον δεν τολμάει κανείς άλλος να μιλήσει!

Με τρελαίνει το γεγονός ότι το σκορ λέει ότι χάσαμε 4-0, ότι διασυρθήκαμε και αυτό δεν το αξίζαμε καθόλου».



ΕΛΑ ΣΑΒΒΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....ΜΠΑΝΑΝΑ!!!!!



ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ,ΟΙ ΠΑΡΑΓΚΑΡΧΕΣ,ΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!!!

Posted: 04 Sep 2012 03:20 AM PDT



Δηλώσεις έκανε ο "κερατάς" ,και αναφέρθηκε στην τρομοκρατία των διαιτητών!!! Ναι καλά διαβάζεται αυτοί που καίνε επιχειρήσεις,που στέλνουν σε νοσοκομεία δημοσιογράφους,που κάνουν ντου και προπηλακίζουν παίκτες αντιπάλων στο γήπεδο,που μιλάνε στις κασέτες και υπόσχονται "προφύλαξη" στον διαιτητή που τους ευνόησε ,που τους χάρισε το κράτος χρέη και γήπεδο....που ,που ,που έχουν βιάσει κάθε έννοια ηθικής και fair play!!!!


Διαβάστε και καμαρώστε τον πιο γλοιώδη άνθρωπο ,τον πιο ξεφτιλισμένο παράγοντα του ποδοσφαίρου,αυτόν που τρομοκρατούσε συντροφιά με τους ποδοσφαιριστές του κωλοχανείο του,στη φυσούνα της Ξάνθης τον διαιτητή!!!!

Για προσπάθεια τρομοκράτησης των διαιτητών από ανθρώπους του Παναθηναϊκού έκανε λόγο, με δηλώσεις του, ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Ο β' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός μεταξύ άλλων δήλωσε στην εφημερίδα «ΦΩΣ»:

«Δεν έχω ξαναδεί 60 χρόνια στο ποδόσφαιρο, τέτοια προσπάθεια τρομοκράτησης των διαιτητών. Τους διασύρουν μέσω των ΜΜΕ, τους απειλούν, θαρρείς για να μην εφαρμόζουν τους κανονισμούς. Είναι τρομερό αυτό που γίνεται. Δικαιολογούν την αγωνιστική ανεπάρκειά της ομάδας τους στον κόσμο τους, αντί να βάλουν χρήματα και να πάρουν παίκτες. Αλίμονο αν οι παράγοντες όλων των ομάδων έβγαιναν και έριχναν λάσπη. Δημιουργούν κίνδυνο να μην τελειώσει το πρωτάθλημα. Αν έχουν στοιχεία να πάνε στον εισαγγελέα και όχι να στήνουν δήθεν δίκες. Αυτό που κάνουν είναι ντροπή».

ΡΕ ΓΕΛΟΙΟΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΜΕ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ 10 ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ"!!!!




 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου