Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΟΝ «ΒΛΕΠΟΥΝ» ΖΕΣΤΑ: Ανάκογλου για τον Ιανουάριο

 


Του ΚΩΣΤΑ ΓΟΥΛΗ

Ο Παναθηναϊκός επέλεξε να μην κινηθεί ενεργά στην ελληνική αγορά το φετινό καλοκαίρι (ελέω της ξεκάθαρης στόχευσης του Φερέιρα να «χτυπήσει» σε αγορές που γνώριζε καλύτερα), μένοντας απλά σε βολισκοπήσεις παικτών όπως ο Σάμαρης και ο Βασιλακάκης.


Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει πως δεν θα ασχοληθεί μελλοντικά. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, οι «πράσινοι» εξακολουθούν να βλέπουν «ζεστά» μία περίπτωση που τους είχε απασχολήσει σοβαρά τον τελευταίο χρόνο, αυτή του Δημήτρη Ανάκογλου.

Ο 21χρονος μέσος του Πανσερραϊκού μένει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι και παραμένει στο «μικροσκόπιο» των ανθρώπων του «τριφυλλιού», που τον θεωρούν έναν από τους πλέον ταλαντούχους παίκτες της γενιάς του. Για τον Ανάκογλου, άλλωστε, είχαν κινηθεί οι «πράσινοι» και τον Αύγουστο του 2011, ωστόσο οι πολύ υψηλές -έως υπερβολικές για τα δεδομένα της εποχής- αξιώσεις του προέδρου των «λιονταριών» Πέτρου Θεοδωρίδη είχαν βάλει «φρένο» στην υπόθεση, μολονότι τη συγκεκριμένη περίοδο είχαν γίνει πάρα πολλές επαφές.

Το γεγονός ότι το συμβόλαιο του παίκτη λήγει σε περίπου 10 μήνες ίσως διευκολύνει πλέον τα πράγματα για τον Παναθηναϊκό, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως είναι πολύ πιθανό στις αρχές του νέου έτους να κάνουν κίνηση για να τον ντύσουν στα πράσινα.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο Ανάκογλου (με 30 συμμετοχές σε Football League και Κύπελλο την περσινή σεζόν) έχει δεχτεί προσέγγιση από τους διοικούντες τον Πανσερραϊκό για να ανανεώσει το συμβόλαιό του, ωστόσο απάντησε αρνητικά, θεωρώντας πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε πιο υψηλό επίπεδο.

Πηγή: http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10534&subid=2&pubid=129142085

 


Προβολή άρθρου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου