Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΥ: Φερέιρα: «Οχι στα ξενύχτια»

 


ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΓΟΥΛΗ

«Καμπανάκι» προς τους παίκτες του να προσέξουν την εξωγηπεδική ζωή τους και να δουλέψουν ακόμη πιο σκληρά την περίοδο της διακοπής «χτύπησε» ο Ζεσουάλδο Φερέιρα σε ομιλία του προς το τέλος της προπόνησης.


Θορυβημένος από τους μικροτραυματισμούς που προέκυψαν με τους Τοτσέ, Φορναρόλι και Τριανταφυλλόπουλο, ο Πορτογάλος άδραξε την ευκαιρία και μίλησε προς τους ποδοσφαιριστές που έχουν απομείνει στην Παιανία (απουσιάζουν οι 11 διεθνείς).

Η τοποθέτησή του, βεβαίως, δεν πήγαινε προς τους τρεις συγκεκριμένους, αλλά με αφορμή τα μικροπροβλήματα που προέκυψαν θέλησε να τονίσει προς όλους τη σημασία που έχει να ακολουθούν καλή ζωή εκτός γηπέδων, στέλνοντας παράλληλα «μηνύματα» πως στα δικά του πλάνα δεν περισσεύει κανείς.

«Σας είπα και χθες (σ.σ.: προχθές) πως θέλω να τα δώσετε όλα στις προπονήσεις ειδικά τώρα, στο διάστημα της διακοπής, που μας δίνει την ευκαιρία να δουλέψουμε σε κάποια πράγματα. Σήμερα είχαμε ορισμένους τραυματισμούς. Θέλω να προσέχετε πολύ τη ζωή σας εκτός γηπέδου. Να μην ξενυχτάτε και γενικά να είστε πολύ προσεκτικοί, για να αποφεύγουμε τους τραυματισμούς.

Δεν περισσεύει κανείς στην ομάδα και θέλω όλοι σας να το έχετε αυτό στο μυαλό σας. Θα είμαστε λίγοι για κάποιες μέρες λόγω της απουσίας των διεθνών, αλλά πρέπει να δουλέψετε ακόμη πιο σκληρά γιατί εσείς είστε η βάση πάνω στην οποία θα πατήσουν και οι υπόλοιποι όταν επιστρέψουν από τις εθνικές τους ομάδες. Εάν εσείς είστε σε ένα υψηλό επίπεδο, θα είναι πιο εύκολο και γι' αυτούς να προσαρμοστούν με το που γυρίσουν».

Σε ό,τι αφορά τώρα τους τραυματισμούς, τα νέα δεν είναι ιδιαίτερα ανησυχητικά. Ο Τοτσέ έχει ενοχλήσεις στον δεξιό μηρό από τη Δευτέρα και προληπτικά θα μείνει εκτός για 2-3 μέρες για να μην επιβαρυνθεί. Χθες βράδυ, δε, έκανε μαγνητική και σήμερα θα βγουν τα αποτελέσματα.

Ο Φορναρόλι ένιωσε σφίξιμο στον δικέφαλο και βγήκε από το πρόγραμμα για να μην του γυρίσει σε θλάση. Θα μείνει 3-4 μέρες οφ (θα γυμνάζεται ατομικά) και από εβδομάδα θα μπει και πάλι με την ομάδα. Ο δε Τριανταφυλλόπουλος ένιωσε κι αυτός ένα σφίξιμο, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Πηγή: http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10534&subid=2&pubid=129142087

 


Προβολή άρθρου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου