Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Παναθηναϊκός - ΝΕΑ από διάφορες σελίδες: ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ

 

 

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ


ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ "ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ"

Posted: 06 Sep 2012 12:18 AM PDT



Μετά την ολοκλήρωση της Αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου θα διεξαχθούν οι εκλογές της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας", θα βάλει υποψηφιότητα ο Αλαφούζος.


Προσωρινή αναβολή παίρνουν οι πρώτες εκλογές της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας", οι οποίες αρχικά είχαν προγραμματιστεί να διεξαχθούν τον Σεπτέμβριο.

Το ΔΣ έχει αποφασίσει να περιμένει την ολοκλήρωση της Αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ, προκειμένου να εστιάσει την προσοχή του εξ' ολοκλήρου σε αυτή και στην προσπάθεια εύρεσης κεφαλαίων από κάθε δυνατή πηγή.

Οι εκλογές θα διενεργηθούν τον Οκτώβριο και το σωματείο απασχολεί ιδιαίτερα το διαδικαστικό κομμάτι, το οποίο είναι εξαιρετικά σημαντικό.

Μία σκέψη είναι να στηθούν κάλπες στον σύνδεσμο κάθε περιοχής για τα μέλη με πλήρη δικαιώματα και αυτό γιατί οι σύνδεσμοι του παρέχουν τη δυνατότητα φιλοξενίας της κάλπης με ελάχιστο κόστος.

Όσον αφορά τα μέλη του εξωτερικού θα μπορούν να ψηφίσουν μέσω ίντερνετ σε ειδική φόρμα, ενώ δικαίωμα ψήφου θα έχουν και τα μέλη των συνδέσμων που έχουν καταβάλει 20ευρώ σε αναλογία ένας στους οκτώ.

Ο Γιάννης Αλαφούζος θα θέσει υποψηφιότητα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα εκλεγεί στην προεδρία αφού είναι ο εμπνευστής του εγχειρήματος.


ΣΙΓΑ ΜΗ ΔΕΝ ΕΒΑΖΕ!!!! Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ!!!




ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ EUROPE LEAGUE!!!

Posted: 06 Sep 2012 12:12 AM PDT



Μετά την κλήρωση των ομίλων του Europe League ,θέσαμε σε δημοσκόπηση την ερώτηση "Πιστεύετε θα προκριθεί ο Παναθηναϊκός από τον όμιλο" ,με Λάτσιο ,Τότεναμ και Μάριμπορ!!!Δείτε τα αποτελέσματα:


Στην δημοσκόπηση έλαβαν μέρος 254 άτομα και επέλεξαν στην ερώτηση "ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ EUROPE LEAGUE?":


NAI 64 ψήφοι και ποσοστό 25%

ΟΧΙ 150 ψήφοι και 60%

ΙΣΩΣ 40 ψήφοι και 15%


Όπως κατανοείτε ακόμα και αυτοί που ψήφισαν ΝΑΙ ,η φετινή ομάδα, ο συνδυασμός ρόστερ ,προπονητής ,διοίκηση ,οικονομικά προβλήματα δεν αφήνουν πολλές ελπίδες για κάτι καλό στην Ευρώπη!!!

Δυστυχώς κάποιοι έχουν κατεβάσει τόσο πολύ τον πήχη σχετικά με τις φιλοδοξίες της ομάδας και αυτό έχει άμεσο αντίκτυπο και στους φιλάθλους!!! Φαντάζομαι ίδια ποσοστά πρόκρισης (25%) θα είχε, αν η δημοσκόπηση αυτή αφορούσε τους φιλάθλους οποιασδήποτε ομάδας της Σούπερ Λίγδας και είχε κληρωθεί στον όμιλο του Παναθηναϊκού!!!

Σε άλλες εποχές θα μιλάγαμε για σίγουρη πρόκριση έστω ως δεύτεροι.... τότε που υπήρχαν τα λεφτά και τα μοίραζαν σε τυχάρπαστους υπαλλήλους!!!!

Εμείς πάντως έχουμε πίστη ,όπως είχαμε και με την Μάλαγα και θα είμαστε εκεί στους Ευρωπαϊκούς αγώνες ,γιατί εμείς πιστεύουμε στον PANATHINAIKOS!!!!





ΤΟΥ... ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ O ΚΟΥΙΝΣΙ

Posted: 05 Sep 2012 11:56 PM PDT



Τον έχει αποκαλέσει «ιδιοφυΐα» κι έχει αναφερθεί πολλάκις στην ποδοσφαιρική «τρέλα» και το απρόβλεπτο παιχνίδι του. Και γι' αυτόν το λόγο ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει κάθε λόγο να χαμογελά για την επερχόμενη επιστροφή του Κουίνσι Οβούσου Αμπέγε στην ενδεκάδα του «τριφυλλιού» εν όψει του αγώνα με τον Πανθρακικό το μεθεπόμενο Σάββατο (15/9).

Το... come back του Γκανέζου επί της ουσίας «απελευθερώνει» το πλάνο του Πορτογάλου τεχνικού και μαζί με αυτό και τον Ιμπραήμ Σισοκό, ο οποίος «εγκλωβίστηκε» στα πρώτα ματς της σεζόν στο αριστερό «φτερό» της επίθεσης στο 4-2-3-1 του Φερέιρα.

Με τον Κουίνσι παρόντα, ο 66χρονος τεχνικός έχει την ευκαιρία να μεταφέρει τον Ιβοριανό τόσο δεξιά (θέση που έπαιξε στα περισσότερα παιχνίδια του στην Ακαντέμικα) όσο και «ελεύθερο» πίσω από τον στράικερ, δίνοντας «ανάσες» στον Χριστοδουλόπουλο.

Και βεβαίως η παρουσία και των δύο Αφρικανών είναι δεδομένο πως θα κάνει πολύ πιο απρόβλεπτους και δημιουργικούς μεσοεπιθετικά τους «πράσινους». Μην ξεχνάμε άλλωστε πως ο Κουίνσι ήταν πέρσι πρώτος παίκτης του «τριφυλλιού» στις ασίστ...

Επιπλέον, με την επιστροφή του Γκανέζου, ο Φερέιρα θα μπορέσει να βγάλει επί χόρτου και το αρχικό πλάνο του για μία πολύ πιο ευέλικτη και γρήγορη τετράδα από τη μέση και μπροστά με τον Γκανέζο και τον Σισοκό στις πτέρυγες, τον «Λάζο» ελεύθερο και τον Φορναρόλι στην κορυφή, έχοντας ως στόχο να χτυπήσει πολύ γρήγορα τους αντιπάλους του στο transition game.

Δηλαδή στη γρήγορη μεταφορά του παιχνιδιού προς την αντίπαλη εστία με το που ανακτά την κατοχή της μπάλας ο Παναθηναϊκός, ευελπιστώντας πως με αυτόν τον τρόπο θα βρουν πλέον οι «πράσινοι» και το εύκολο γκολ...

Με τον Κουίνσι στην ενδεκάδα / Σύστημα: 4-2-3-1:

Κουίνσι (Σισοκό), Χριστοδουλόπουλος (Σισοκό - Φορναρόλι), Σισοκό (Ζέκα - Μαυρίας - Μπαρμπαρούσης), Φορναρόλι (Τοτσέ - Πετρόπουλος)

Μαρίνος και Ζέκα για το κενό του «Κατσούρ»

Η αποβολή του Κώστα Κατσουράνη στο ματς με τα Γιάννενα δημιούργησε «πονοκεφάλους» στον Φερέιρα, καθώς, εφόσον τιμωρηθεί ο Πατρινός με 6 αγωνιστικές, θα μείνει εκτός Super League για τους επόμενους δύο μήνες.

Οπερ σημαίνει πως δεν θα τον έχει στη διάθεσή του στα ματς με Πανθρακικό (εκτός), Ατρόμητο (εντός), Αστέρα Τρίπολης (εντός), Ξάνθη (εκτός), Αρη (εντός) και ΟΦΗ (εκτός), με την επιστροφή του να προσδιορίζεται στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ στις 4 Νοεμβρίου!

Δεδομένου ότι και η επιστροφή του Χαμπίμπ Σο αργεί ακόμη (ο Σενεγαλέζος θα είναι έτοιμος να μπει σε δράση στις αρχές Οκτωβρίου), οι επιλογές του Πορτογάλου για τη δυάδα των χαφ στο 4-2-3-1 θα είναι πλέον εξαιρετικά περιορισμένες εντός συνόρων.

Επί της ουσίας, το βάρος θα πέσει στους Μαρίνο και Ζέκα, οι οποίοι θα είναι οι παρτενέρ του Βιτόλο για το επόμενο δίμηνο στη Super League.

Εάν δε στην πορεία προκύψουν τραυματισμοί ή τιμωρίες, ο Φερέιρα θα πρέπει πλέον είτε να κάνει «πειράματα» γυρίζοντας πιο πίσω τον Σισοκό (κάτι που θα «κόστιζε» τόσο ανασταλτικά όσο και δημιουργικά) είτε να δώσει φανέλα βασικού στους «μικρούς» Λαγό και Φουρλάνο.

Τα λιγοστά «χαρτιά» στον άξονα / 4-2-3-1:

Βιτόλο (Φουρλάνος), Μαρίνος (Ζέκα - Λαγός)


ΠΗΓΗ:SentraGoal


Λόγω ενός προβλήματος στο server που θα φιλοξενήσει το νέο site ,θα είμαστε στη νέα διεύθυνση σε μερικές ώρες!!!




ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ Ο ΆΡΜΣΤΡΟΝΓΚ

Posted: 05 Sep 2012 11:50 PM PDT



Ανυπόμονος να έρθει στην Ελλάδα δήλωσε ο Χίλτον Άρμστρονγκ. Λίγο πριν την αναχώρηση της πτήσης του από τις ΗΠΑ με τελικό προορισμό την Ελλάδα,όπου αναμένεται το μεσημέρι της Πέμπτης, ο νεοαποκτηθείς σέντερ του Παναθηναϊκού έδειξε να μην… κρατιέται να πατήσει το πόδι του στην Αθήνα.

«Επιτέλους στο αεροπλάνο. Οι ρόδες σηκώνονται! Είμαι ενθουσιασμένος που θα συναντήσω τους Έλληνες. Θα πρέπει να μάθω λίγα ελληνικά όταν θα επιστρέψω στην πατρίδα», έγραψε στο twitter ο Αμερικανός άσος, ενώ στη συνέχεια ρωτούσε ποιο είναι το καλύτερο ελληνικό φαγητό που πρέπει να δοκιμάσει.




ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ: "ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ"

Posted: 05 Sep 2012 11:46 PM PDT



Ο Κώστας Μπαρμπαρούσης εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και έκανε λόγο για ένα φανταστικό κλαμπ, με πλούσια ιστορία!

Η κλήση του Κώστα Μπαρμπαρούση στην Εθνική Ανδρών της Νέας Ζηλανδίας δεν αποτέλεσε έκπληξη, αφού ο ομογενής ποδοσφαιριστής είναι ένας από τους ελάχιστους που παίζουν σε υψηλό επίπεδο στην Ευρώπη.

Ο 23χρονος επιθετικός παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα stuff.co.nz και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην παρουσία του στην Αθήνα και στο Τριφύλλι:

"Είναι ένα φανταστικό κλαμπ με πλούσια ιστορία. Έχω πολλούς συγγενείς τους οποίους συνάντησα και ακόμα περισσότερους στο Αγρίνιο, περίπου 4 ώρες από την Αθήνα. Αγωνίζομαι στον Παναθηναϊκό με δανεισμό διάρκειας ενός έτους και υπάρχει οψιόν για την αγορά μου. Θα ήθελα να παραμείνω εδώ και εφόσον όλα πάνε καλά, τότε η διοίκηση θα επιληφθεί του ζητήματος".



Λόγω ενός προβλήματος στο server που θα φιλοξενήσει το νέο site ,θα είμαστε στη νέα διεύθυνση σε μερικές ώρες!!!


ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ "ΜΠΑΜ"!!!!

Posted: 05 Sep 2012 01:55 PM PDT



Μετρήσαμε 145 ημέρες ,μετρήσαμε 841.000 επισκέψεις σε άρθρα μας ,μετρήσαμε 1.604 αναρτήσεις ,5.500 σχόλια δικά σας και ΠΟΛΛΟΥΣ ,ΠΟΛΛΟΥΣ ,ΦΙΛΟΥΣ που ήταν η καθημερινή επαφή μας!!! Που μέσα από τα σχόλιά τους μας διόρθωναν ,μας επιβράβευαν και μας έδιναν δύναμη να συνεχίσουμε!!!


Μας προέτρεπαν να γίνουμε καλύτεροι!!! Αποφασίσαμε λοιπόν να σας ακούσουμε ,αποφασίσαμε να αλλάξουμε προς το καλύτερο όλο αυτό το εγχείρημα της καθημερινής επικοινωνίας μας ,της καθημερινής ανταλλαγής απόψεων ,σκέψεων ,αγωνιών και όλα αυτά σε συνάρτηση αποκλειστικά με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ!!!


ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!!!

Αυτόν την υπερηφάνειας ,της Ευρωπαϊκής φινέτσας ,των τίτλων ,των σκεπτόμενων οπαδών ,των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ!!!!


Από τις 6 Σεπτεμβρίου το πρωί ,θα τα λέμε στη νέα ηλεκτρονική διεύθυνσή μας aneksartitoi-panathinaikoi.gr ,αλλά πιστοί σε όσα μέχρι σήμερα πρεσβεύαμε!!!




Μακριά από εμφύλιους ,μιζέριες ,προσωπολατρίες ,τσατσιλίκια ,γραμμές ,αμέτοχους, με λίγα λόγια ,μακριά από όλους αυτούς τους λόγους που μας έφεραν στην σημερινή κατάσταση!!!

Ραντεβού το πρωί λοιπόν στη νέα πράσινη γωνιά μας να σχολιάσουμε τα πάντα.

Θέλουμε να δείτε με επιείκεια το site τις πρώτες ημέρες καθώς ακόμα και σήμερα κάνουμε διορθώσεις!!!

Μετά Τιμής

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ



ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Posted: 05 Sep 2012 09:49 AM PDT



Το Σάββατο (15/9) στις 5.15μ.μ. θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής.


Έγινε γνωστό το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει τον Πανθρακικό εκτός στην Κομοτηνή σε μια αναμέτρηση που θα διεξαχθεί το Σάββατο 15/0 στις 5.15μ.μ. κάτι που ίσως διευκολύνει τους πράσινους στην προσπάθεια τους για επιστροφή την ίδια μέρα από την Κομοτηνή.

Να θυμίσουμε ότι πέντε μέρες αργότερα ο Παναθηναϊκός θα παίξςι με την Μάριμπορ εκτός έδρας.


Σάββατο 15/09/12 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ
17:15


Σάββατο 15/09/12 ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
17:15

Σάββατο 15/09/12 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
19:30

Κυριακή 16/09/12 ΚΕΡΚΥΡΑ - SKODA ΞΑΝΘΗ
16:00

Κυριακή 16/09/12 Π.Α.Ο.Κ. - ΑΣΤ.ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥΜΠΑΣ

18:15
Κυριακή 16/09/12 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.
18:15

Κυριακή 16/09/12 Α.Ε.Κ. - ΑΡΗΣ
20:30

Δευτέρα 17/09/12 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - Ο.Φ.Η.
20:30



ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: "ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ Ο ΣΑΒΒ(ΟΥΡ)ΑΣ"!!!

Posted: 05 Sep 2012 04:35 AM PDT



Με δήλωσή του ο Βασίλης Κωνσταντίνου απαντά στον Σάββα Θεοδωρίδη και στα όσα υποστήριξε σχετικά με το ότι ο Παναθηναϊκός τρομοκρατεί τους διαιτητές.

Με αφορμή σχετικές δηλώσεις του Σ. Θεοδωρίδη, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, κ. Βασίλης Κωνσταντίνου προέβη στο ακόλουθο σχόλιο:

«Χρειάζεται πολύ θράσος για να σχολιάζει τις θέσεις του Παναθηναϊκού για τη διαιτησία ο άνθρωπος που επέστρεψε πέρσι στον Ολυμπιακό με μοναδική αρμοδιότητα να λασπολογεί, να συκοφαντεί και να τρομοκρατεί διαιτητές και θεσμικά όργανα με προφανή στόχο να προκαταλάβει και να επηρεάσει αποφάσεις.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει και "φωνή" και πυγμή και δεν πρόκειται να σιωπήσει. Θα τοποθετείται και θα παρεμβαίνει όποτε το κρίνει σκόπιμο είτε αυτό αρέσει σε κάποιους, είτε όχι. Η εποχή της "ανοχής" τελείωσε».





ΕΣΥ ΕΦΕΡΕΣ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΗΣΑΐΑ ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΕΛΥΣΕΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ,ΟΥΤΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΑ «ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ» ΠΟΣΑ!!!

Posted: 05 Sep 2012 02:50 AM PDT



Όπως πηγάζει από το περιβάλλον του Νικόλα Πατέρα ο πρώην πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος από δημοσιεύματα που αφορούσαν τις μισθοδοσίες στελεχών κατά τη διάρκεια της πολύμετοχικότητας.

Την έντονη δυσφορία του Νικόλα Πατέρα προκάλεσαν δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν με βάση το ενημερωτικό δελτίο και αφορούσαν τις μισθοδοσίες στελεχών της πράσινης ΠΑΕ στην διάρκεια της πολυμετοχικότητας.

Η δυσφορία του Νικόλα Πατέρα ιδιαίτερα έχει προκαλέσει το γεγονός ό,τι του χρεώνεται αποκλειστικά σε εκείνον η σύνοψη συμφωνιών με κύκλους του πρώην προέδρου της πράσινης ΠΑΕ να λένε: " Πλην του Στέφανου Ησαϊα κανέναν άλλον δεν πρότεινε, ούτε έφερε στον Παναθηναϊκό. Όλοι οι αναφερόμενοι είχαν προσληφθεί ως στελέχη της ΠΑΕ και υπάγονται στις επιλογές του τότε μεγαλομετόχου της".

Μάλιστα, ο Νικόλας Πατέρας στην περίφημη συνάντηση που είχε γίνει στο King George είχε εισηγηθεί την παραμονή του Ησαΐα και την επιστροφή του Αντωνίου στην ομάδα με λιγότερα χρήματα από τον προηγούμενο μισθό του. Όσο για το ποσό που αναφέρεται στην περίοδο 1/10 έως 31/12 του 2010 ως μισθός του Κώστα Αντωνίου έχει φουσκώσει λόγω της αποζημίωσης από την πρώτη του θητεία την οποία και δεν είχε παραλάβει.


Όταν αναλαμβάνει κάποιος την διοίκηση σε οποιαδήποτε επιχείρηση , δεν φέρει ευθύνη για τις προσλήψεις που γίνονται επί των ημερών του, αλλά για το σύνολο των εξόδων-σπαταλών που την οδηγούν στη χρεοκοπία!!! Οι δικαιολογίες είναι από αστείες ως κακόγουστες...... αλλά τι να περιμένει κανείς από "κύκλους" και "τετράγωνα" αυτή την περίοδο π[ου έχουν φόρτο εργασίας!!!!



 

 

Psaxnontas sto internet gia mia gwnia prasinis apoxrwsis, epesa panw sto trifilistas…

Mporei na sas fainetai kapws periergo na antiliftheite stin Ellada tin agwnia mou na enimerwnomai gia tin megali mou agapi ton PANATHINAIKO, alla tha prepei na katalavete oti gia emas tous Ellines tou ekswterikou, pou den exoume tin amesi gnwstopoiisi oswn diadramatizontai kathimerina, auto pou kanete ws team einai polu simantiko!Mou arese para polu i selida sas...De sas krivw oti prwti mou antidrasi itan na parw ton filo mou Louka sto tilefwno, menei kai autos edw sto TORONTO, prasinos trelos suntrofos (xaxaxa), kai na tou pw me xara tin kainourgia mou anakalupsi... ena xamogelo emfanistike sto proswpo mas!Vrikame to agapimeno mas steki pleon...molis apoktisate dyo fanatikous upostiriktes!I agapi mas gia ton PANATHINAIKO, I trela mas gia tin omada, einai kati pou mas krataei zwntanous edw, mas krataei se epafi me tin Ellada mas!Parakalw polu mi ksexnate pote tous opadous tis omadas mas sto ekswteriko... exoume anagki auti tin epafi mazi sas...ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΘΥΡΑ 13!!! Διάδωσε αυτό το άρθρο

View the Original article

ΑΡΘΡΟ - ΥΜΝΟΣ ΤΗΣ MARCA ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΟ: «Καραγκούνης: Ο capitán της τελειότητας»

 

 

Feed: Ο Παναθηναϊκάρας
Posted on: Thursday, September 06, 2012 11:54 AM
Author: Nick K
Subject: ΑΡΘΡΟ - ΥΜΝΟΣ ΤΗΣ MARCA ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΟ: «Καραγκούνης: Ο capitán της τελειότητας»

 

 

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.

Ακόμη και ο πιο φανατικός υποστηρικτής του Γιώργου Καραγκούνη, αν καλείτο να γράψει ένα σχόλιο για το ίνδαλμά του, ίσως να μην χρησιμοποιούσε χαρακτηρισμούς όπως «μπαρουτοκαπνισμένος πολεμιστής» ή «capitán της τελειότητας και «ο Άγιος του εθνικού συγκροτήματος» ή πολύ περισσότερο «κληρονομιά του παγκόσμιου ποδοσφαίρου».


Το έκανε, όμως, ο δημοσιογράφος της «Marca» Χάιμε Ρινκόν που έγραψε ένα άρθρο για την εφημερίδα του, στο οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ καλεί τις ευρωπαϊκές ομάδες να ενδιαφερθούν για τον πρώην αρχηγό της Εθνικής που έχει μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό.

Είναι, άλλωστε, χαρακτηριστικός ο τίτλος του άρθρου... «μία ομάδα για τον Καραγκούνη», ενώ το κείμενο εξελίσσεται σε ύμνο για τον 35χρονο μέσο, με χαρακτηρισμούς που ξεπερνούν τη φαντασία ακόμη και του... ίδιου.

Αναλυτικά το άρθρο:

«Ήταν ο ήρωας της Ελλάδας και ένα από τα αστέρια της στο πρόσφατο EURO. Ο Γιώργος Καραγκούνης, ο Έλληνας πολεμιστής, ο capitán της τελειότητας και ο Άγιος του εθνικού συγκροτήματος του Φερνάντο Σάντος παραμένει αυτή τη στιγμή χωρίς ομάδα. Δεν συμφώνησε στην επέκταση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό και ούτε στην Ελλάδα ούτε και στην Ευρώπη εμφανίστηκαν ομάδες διαθέσιμες να του δώσουν μία ευκαιρία.

Μα στα αλήθεια, δεν υπάρχει καμία ομάδα που να χρειάζεται έναν Καραγκούνη; Σε ένα καλοκαίρι που η Μπάγερν έδωσε 40 εκατ. για τον Χάβι Μαρτίνεθ, που η Ζενίτ τρελάθηκε και εκταμίευσε 80 εκατ. για τους Χουλκ-Βίτσελ και η Τσέλσι 30 εκατ. για έναν υποσχόμενο Βραζιλιάνο (Όσκαρ) που θα έχει μικρό χρόνο συμμετοχής, κανείς δεν θέλησε να αποκτήσει ΔΩΡΕΑΝ έναν τόσο σημαντικό μέσο;

Έναν μπαρουτοκαπνισμένο πολεμιστή που έχει δώσει το παρών σε χιλιάδες μάχες και που μπορεί να βοηθήσει για τουλάχιστον δύο σεζόν ακόμα.

Τα 35 χρόνια που αναγράφονται στο βιογραφικό του αναμφίβολα αποτελούν τροχοπέδη. Αλλά, κανείς δεν είδε τα όσα σπουδαία έκανε στο EURO ο Γιώργος; Το παρελθόν του σε Ίντερ και Μπενφίκα αρκεί ώστε να διαλύσει τις αμφιβολίες για το εάν μπορεί να τα καταφέρει σε κάποια κορυφαία λίγκα. Αλλά, μα καλά οι 100+ συμμετοχές του με το εθνόσημο δεν αρκούν ώστε να βρει τουλάχιστον ομάδα στην ίδια την χώρα του;

Στο Παναθηναϊκό ξεκίνησε μία επαναδιαπραγμάτευση αναφορικά με τα συμβόλαια των παικτών του, ώστε να γίνει μείωση στους μισθούς. Εκεί ξεκίνησε και διαφορά μεταξύ της ομάδας και του Ελληνα αρχηγού. Τώρα ο Καραγκούνης βρίσκεται ένα βήμα από την απόσυρση του εφόσον δεν βρει ομάδα. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. Υπάρχει Καραγκούνης, για λίγο ακόμα...».

Πηγή: http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10770&subid=2&pubid=129142945

 


Προβολή άρθρου...

ΑΡΧΙΣΕ Η ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ: Τον Οκτώβριο οι πρώτες εκλογές της «Συμμαχίας»

 

 

Feed: Ο Παναθηναϊκάρας
Posted on: Thursday, September 06, 2012 11:59 AM
Author: Nick K
Subject: ΑΡΧΙΣΕ Η ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ: Τον Οκτώβριο οι πρώτες εκλογές της «Συμμαχίας»

 


Του ΚΩΣΤΑ ΓΟΥΛΗ

Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που «τρέχει» μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου πήγε πίσω κατά ένα μήνα τη διεξαγωγή των πρώτων εκλογών στην «Παναθηναϊκή Συμμαχία». 


Ο Γιάννης Αλαφούζος είχε ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό πως το φθινώπορο θα γίνουν οι αρχαιρεσίες στο «Σωματείο» και στις αρχές Οκτωβρίου, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ΑΜΚ, τα μέλη της «Συμμαχίας» θα βάλουν μπροστά για την εκλογική διαδικασία.

Ο «Mr. ΣΚΑΪ» μελετά ήδη τον τρόπο με τον οποίο θα γίνουν οι αρχαιρεσίες, με τη διαδικασία να περιλαμβάνει ένα μικτό σύστημα.

Ο κύριος όγκος των μελών της «Συμμαχίας» (που έχουν καταβάλει μίνιμουμ 175 ευρώ κι έχουν δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι) θα ψηφίσει σε κάλπες σε όλη την Ελλάδα, αφού ο Αλαφούζος θέλει η διαδικασία να περιλαμβάνει απόλυτη διαφάνεια.

Επειδή ωστόσο το να στηθούν κάλπες ανά τη χώρα δεν είναι πολύ εύκολο πράγμα, είναι πιθανό να ζητηθεί η συνδρομή και των κατά τόπους συνδέσμων του Παναθηναϊκού, προκειμένου να ψηφίσουν και τα εκτός λεκανοπεδίου μέλη του «Σωματείου».

Για τα εκτός Ελλάδος μέλη θα δοθεί η ευκαιρία να ψηφίσουν μέσω Ιντερνετ μέσω μίας απόλυτα διαφανούς διαδικασίας. Ο Αλαφούζος αναμένεται (όπως είχε πει στο παρελθόν) να βάλει υποψηφιότητα, ενώ στις εκλογές θα ψηφίσουν και τα μέλη των συνδέσμων που κατέβαλλαν μόλις 20 ευρώ, με αναλογία ένας στους οκτώ.

«Θέμα» με το ΟΑΚΑ

Την ώρα που στην ΠΑΕ ήταν χθες καθησυχαστικοί για τις φθορές που παρουσιάστηκαν σε ορισμένα σημεία του χλοοτάπητα του ΟΑΚΑ από τη συναυλία των Red Hot Chili Peppers, προέκυπτε άλλο πρόβλημα με το πότε και πού θα γίνει η αναμέτρηση με τον Ατρόμητο λόγω της συναυλίας του Φοίβου στις 24 του μήνα. Ο Παναθηναϊκός θα κάνει αίτημα να παίξει την Κυριακή 23/9 στις 3 μ.μ. (για να παραλάβουν μετά το γήπεδο οι διοργανωτές της συναυλίας) ή την Τετάρτη 26/9. Μέχρι αύριο, μετά τις σχετικές αλληλογραφίες, οι «πράσινοι» θα αποφασίσουν τι θα εισηγηθούν στη λίγκα, η οποία όμως (επειδή ο Παναθηναϊκός δεν έχει ορίσει δεύτερη έδρα) έχει τον τελευταίο λόγο...

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
«Η εποχή ανοχής τελείωσε»

Πυρ ομαδόν κατά του Σάββα Θεοδωρίδη εξαπέλυσε χθες ο β' αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού Βασίλης Κωνσταντίνου για τις πρόσφατες δηλώσεις του περί προσπάθειας του Παναθηναϊκού να επηρεάσει με τις διαμαρτυρίες του τους διαιτητές για τα επόμενα ματς.

«Χρειάζεται πολύ θράσος για να σχολιάζει τις θέσεις του Παναθηναϊκού για τη διαιτησία ο άνθρωπος που επέστρεψε πέρσι στον Ολυμπιακό με μοναδική αρμοδιότητα να λασπολογεί, να συκοφαντεί και να τρομοκρατεί διαιτητές και θεσμικά όργανα με προφανή στόχο να προκαταλάβει και να επηρεάσει αποφάσεις. Η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει και φωνή και πυγμή και δεν πρόκειται να σιωπήσει. Θα τοποθετείται και θα παρεμβαίνει όποτε το κρίνει σκόπιμο είτε αυτό αρέσει σε κάποιους είτε όχι. Η εποχή της ανοχής τελείωσε».

ΠΑΤΕΡΑΣ
«Εφερα μόνο τον Ησαΐα»

Οι μισθοί των στελεχών της ΠΑΕ τα προηγούμενα χρόνια, που ήρθαν στο φως εσχάτως μέσω του ενημερωτικού δελτίου της ΑΜΚ, συζητήθηκαν πολύ, ενώ υπήρξαν και δημοσιεύματα με αιχμές για τις περιόδους διοίκησης του Νικόλα Πατέρα. Ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού δεν έκρυβε χθες την ενόχλησή του, αφήνοντας να διαρρεύσει μέσω συνεργατών του πως «πλην του Στέφανου Ησαΐα, κανέναν άλλον δεν πρότεινε ούτε έφερε στον Παναθηναϊκό. Ολοι οι αναφερόμενοι είχαν προσληφθεί ως στελέχη της ΠΑΕ και υπάγονταν στις επιλογές του τότε μεγαλομετόχου της». Σε ό,τι αφορά το ποσό που αναφέρεται στην περίοδο 1/10 έως 31/12/2010 ως μισθός του Κώστα Αντωνίου, αυτό που λεγόταν ήταν πως ήταν υψηλό λόγω της αποζημίωσης από την πρώτη θητεία του, την οποία δεν είχε παραλάβει. Τέλος, τονιζόταν πως, με το που επέστρεψε στην προεδρία του Παναθηναϊκού τον Σεπτέμβριο του 2010 ο Πατέρας, είχε εισηγηθεί την πρόσληψη του Αντωνίου με τα μισά λεφτά.

ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ
«Θέλω να μείνω στον ΠΑΟ»

Τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Παναθηναϊκό και την Ελλάδα μετέφερε ο Κώστας Μπαρμπαρούσης σε συνέντευξη που παραχώρησε χθες στην ιστοσελίδα stuff.co.nz, τονίζοντας πως θέλει να μείνει και μετά τη λήξη του δανεισμού του στο «τριφύλλι».

«Ο Παναθηναϊκός είναι ένα φανταστικό κλαμπ με πολύ μεγάλη ιστορία. Αγωνίζομαι εδώ ως δανεικός για έναν χρόνο και η ομάδα έχει οψιόν αγοράς. Εγώ φυσικά και θα θέλω να παραμείνω στον Παναθηναϊκό μετά το τέλος της σεζόν και αν πάω καλά, πιστεύω ότι αυτό θα γίνει» δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε: «Εχω πολλούς συγγενείς στη χώρα, απ' την πλευρά του πατέρα μου. Είχα την ευκαιρία να δω πολλούς απ' αυτούς στο Αγρίνιο, μια πόλη που απέχει τέσσερις ώρες απ' την Αθήνα».

Πηγή: http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10534&subid=2&pubid=129143107

 


Προβολή άρθρου...

Χωρίς Φερέιρα και… ενδεκάδα

 

 

Feed: Ο Παναθηναϊκάρας
Posted on: Thursday, September 06, 2012 5:07 PM
Author: Nick K
Subject: Χωρίς Φερέιρα και… ενδεκάδα

 

 

Στους έντεκα διεθνείς που απουσιάζουν από τις προπονήσεις λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές τους ομάδες, προστέθηκε σήμερα στην Παιανία και αυτή του Ζεσουάλδο Φερέιρα. 


Ο Πορτογάλος προπονητής του Παναθηναϊκού δεν έδωσε το «παρών» για προσωπικούς λόγους και το πρόγραμμα έγινε υπό την εποπτεία των συνεργατών του.

Ο Χαμπίμπ Σο ακολούθησε το χθεσινό… πλάνο, αλλά αντίστροφα, καθώς ξεκίνησε με ατομικό και στο τέλος πήρε μέρος στο κανονικό πρόγραμμα. Πάντως η επάνοδός του στη δράση δεν αναμένεται νωρίτερα από τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Ατομικό έκαναν και οι Μπουμσόνγκ, Τοτσέ και Φορναρόλι, που πάντως θα είναι διαθέσιμοι για το ματς του επόμενου Σαββάτου με τον Πανθρακικό, ενώ σε θεραπεία υποβλήθηκαν Καπίνο και Ταμπάκης.

Στην προπόνηση συμμετείχε και ο τερματοφύλακας της ομάδας U-20 Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος.

Πηγή: http://www.sport-fm.gr/article/577836

 


Προβολή άρθρου...

«Αδικαιολόγητος τόσος ντόρος για το ΟΑΚΑ»

 

 

Feed: Ο Παναθηναϊκάρας
Posted on: Thursday, September 06, 2012 5:10 PM
Author: Nick K
Subject: «Αδικαιολόγητος τόσος ντόρος για το ΟΑΚΑ»

 

 

Ανεπαίσθητη και επιφανειακή χαρακτήρισε την ζημιά που έχει γίνει στον αγωνιστικό χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου λόγω της συναυλίας των Red Hot Chili Peppers ο Λάζαρος Γρύλλης, όπως τόνισε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. 


Ο πρόεδρος του ΟΑΚΑ ήταν κατηγορηματικός και δήλωσε πως είναι αδικαιολόγητος ο μεγάλος ντόρος που έχει γίνει και πως στον επόμενο αγώνα που είναι προγραμματισμένος να γίνει μεταξύ της ΑΕΚ και του Άρη στις 16 Σεπτέμβρη θα είναι όλα έτοιμα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λάζαρος Γρύλλης στην πρώτη αθλητική συχνότητα της χώρας:

«Όλος αυτός ο θόρυβος που έχει γίνει για το τι έχει γίνει στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ μετά την συναυλία των Red Hot Chili Peppers είναι αδικαιολόγητος. Η ζημιά είναι ανεπαίσθητη και επιφανειακή. Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί κανονικά το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα. ΑΕΚ και Παναθηναϊκός επισκέφθηκαν το ΟΑΚΑ, ενημερώθηκαν για το τι ακριβώς συμβαίνει και οι γεωπόνοι μας είπαν πως στις επόμενες θα είναι όπως και πριν χωρίς να παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα.

Αυτό που έγινε μετά την συναυλία δεν είναι τίποτα. Υπάρχει ακόμα μια συναυλία μέσα στον Σεπτέμβριο αλλά για το τωρινό θέμα άδικα έχει γίνει τόσος ντόρος. Το κόστος αποκατάστασης επιβαρύνει τους διοργανωτές της συναυλίας.

Όσο για αυτά που ακούγονται για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό που θέλουν να φύγουν από το ΟΑΚΑ λόγω της ζημιάς στον αγωνιστικό χώρο από της συναυλία, καμία τέτοια σκέψη δεν έχει γίνει επίσημα. Όλα είναι φήμες. Για τον Παναθηναϊκό λέγεται εδώ και έναν μήνα πως θα μετακομίσει στην Λεωφόρο και αιτία δεν είναι η προχθεσινή συναυλία. Μπορεί να το κάνει επειδή το μίσθιο είναι μεγάλο ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο αλλά όχι λόγω της συναυλίας».

Πηγή: http://www.sport-fm.gr/article/577863

 


Προβολή άρθρου...

Έφτασε ορεξάτος ο Άρμστρονγκ

 

 

Feed: Ο Παναθηναϊκάρας
Posted on: Thursday, September 06, 2012 5:19 PM
Author: Nick K
Subject: Έφτασε ορεξάτος ο Άρμστρονγκ

 

 

Με ένα πλατύ χαμόγελο, παρά την ταλαιπωρία του (η πτήση από τις ΗΠΑ στην Αθήνα με ενδιάμεσο σταθμό στη Γαλλία διήρκεσε 14 ώρες) έφτασε στην Ελλάδα ο Χίλτον Άρμστρονγκ χαιρετώντας τους εκπροσώπους του Τύπου με ένα «καλησπέρα» σε άπταιστα ελληνικά. 


Ο Αμερικανός σέντερ δήλωσε ευτυχής που ανήκει στο δυναμικό του Παναθηναϊκού κι αποφασισμένος να βοηθήσει τη νέα του ομάδα. «Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος και είμαι πολύ χαρούμενος που θα ανήκω στο δυναμικό του. Ανυπομονώ να αρχίσω προπονήσεις και θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ. Ξέρω πως η ομάδα είναι πολύ πετυχημένη και έχει υψηλούς στόχους. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού από τη μέρα που υπέγραψα με έχει κατακλύσει με μηνύματα στο Twitter εκφράζοντας την υποστήριξή του και ανυπομονώ να τους δω στο γήπεδο», τόνισε ο Άρμστρονγκ.

Μετά τις απαραίτητες ώρες ξεκούρασης, ο 28χρονος άσος είναι πιθανό να βρεθεί το απόγευμα στο ΟΑΚΑ για να έχει μία πρώτη γνωριμία με τον Αργύρη Πεδουλάκη και τους νέους του συμπαίκτες.

Πηγή: http://www.sport-fm.gr/article/577875

 


Προβολή άρθρου...

Κουρεύτηκε ο Λέτο!

 

 

Feed: Ο Παναθηναϊκάρας
Posted on: Thursday, September 06, 2012 5:26 PM
Author: Nick K
Subject: Κουρεύτηκε ο Λέτο!

 

 

Τη μακριά του κόμη αποχωρίστηκε ο Σεμπάστιαν Λέτο. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού δημοσίευσε μάλιστα φωτογραφία με το νέο του look στο twitter. 


Έτσι, πλέον αντί για χαίτη, διαθέτει… χωρίστρα, ενώ σε ό,τι αφορά την κατάσταση με την πορεία της αποθεραπείας του, ο ίδιος ενημέρωσε πως την επόμενη εβδομάδα θα είναι σε θέση να περπατά χωρίς πατερίτσες.

Πηγή: http://www.sport-fm.gr/article/577888

 


Προβολή άρθρου...

Ένας, ενιαίος και αδιαίρετος Παναθηναϊκός

 

 

Feed: Ο Παναθηναϊκάρας
Posted on: Thursday, September 06, 2012 5:35 PM
Author: Nick K
Subject: Ένας, ενιαίος και αδιαίρετος Παναθηναϊκός

 

 

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Νικόλαο Μακρόπουλο, είχε το πρωί της Πέμπτης ο Γιάννης Αλαφούζος. 


Οι δύο παράγοντες εγκαινίασαν με αυτόν τον τρόπο μια σειρά δράσεων και κινήσεων που στόχο έχουν να δείξουν πως ο σύλλογος είναι ένας, ενιαίος και αδιαίρετος και ως τέτοιος θα πορευτεί.

Το δελτίο Τύπου του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού: 

«Σε ιδιαίτερα θερμό και Παναθηναϊκό κλίμα, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης (6/9/2012) συνάντηση κορυφής μεταξύ του Προέδρου της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, Ιωάννη Αλαφούζου, του Προέδρου του Παναθηναϊκού Α.Ο, Αχιλλέα Μακρόπουλου και του A' Αντιπροέδρου του Συλλόγου μας, Νικολάου Μακρόπουλου.

Οι Παναθηναϊκοί παράγοντες έβαλαν σε πρώτη φάση τα θεμέλια για μια ευρύτερη συνεργασία με χάραξη κοινής πορείας και στόχο την παναθηναϊκή ενότητα, την ευημερία του Συλλόγου και την καθιέρωσή του σε όλα τα επίπεδα.

Παράλληλα, δόθηκε η υπόσχεση για αμοιβαία στήριξη μεταξύ των δυο πλευρών πάντα με γνώμονα το συμφέρον του Παναθηναϊκού.

Τέλος, ο Πρόεδρος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας δεσμεύτηκε να επισκεφτεί τα γραφεία του Ερασιτέχνη, προκειμένου να γνωριστεί με το διοικητικό συμβούλιο και να συζητήσει όλα τα θέματα που απασχολούν το Τριφύλλι».

Η ανακοίνωσης της Παναθηναϊκής Συμμαχίας: 

«Ο Γιάννης Αλαφούζος είχε, το πρωί της Πέμπτης (6/9/12), συνάντηση με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού Α.Ο, Αχιλλέα Μακρόπουλο και τον A' Αντιπρόεδρο, Νίκο Μακρόπουλο.

Σκοπός του ραντεβού ήταν η χάραξη κοινής πορείας σε όλους του τομείς, κάτι που θα φέρει την ενότητα και την καθιέρωση του μεγαλύτερου συλλόγου της χώρας στην κορυφή.

Οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν για αμοιβαία στήριξη σε κάθε ζήτημα που αφορά τον Παναθηναϊκό, ενώ ο ιδρυτής της Παναθηναϊκής Συμμαχίας τόνισε ότι σύντομα θα επισκεφτεί τα γραφεία του Ερασιτέχνη προκειμένου να γνωριστεί και με τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και να βοηθήσει σε οτιδήποτε χρειαστεί».

Πηγή: http://www.sport-fm.gr/article/577889

 


Προβολή άρθρου...